Resultaten voor yoga

 
yoga
Dagritme van een retraite.
Boek: De weg naar huis. Ken je mij? Spel van deze tijd. Meditaties voor thuis. Dagritme van een retraite. Het dagritme van iedere retraite is opgebouwd uit de volgende elementen: bezinnen, bezielen en ontspannen. Bezinnings of Tantra Retraite? Het onderscheid van een Bezinningsretraite met een Tantra Retraite is dat de Bezinningsretraite vooral een innerlijke meditatieve bevrijdingsreis is en de Tantra Retraite zich meer richt op het in de retraite verbinden en spelen met levensenergie en met de anderen. We beginnen de dag, tot 9.30 uur vanuit stilte. Zo heb je de gelegenheid om op je eigen moment wakker te worden en op jouw manier en met je eigen energie de dag te beginnen. Je ontbijt op je eigen moment en op jezelf en hebt alle ruimte om te ervaren wat jouw ritme is in de ochtend. Om 9.30 uur starten we gezamenlijk met aandacht voor het lichaam tot ongeveer 10 uur. We doen rustige, lichte, bevrijdende bewegingsoefeningen geinspireerd vanuit heel diverse tradities yoga, chi kung, stem, adem, spel en improvisatie.
Ananda Yoga Hilversum.
We zien je graag in een van onze lessen. Wil je meedoen? Kijk op onze pagina tarieven Ook zwangerschapsyoga, kinderyoga, tieneryoga en yoga4parkinson. Je bent van harte welkom! info@anandayoga.nl 06-19 96 13 43. 2021 Ananda Yoga Hilversum All rights reserved.
tantra yoga
Yoga voor beginners Praktische tips.
Bepaal waarom je yoga wilt doen. Van ontspannende Yin Yoga, tot spirituele Kundalini, tot Power Yoga je vindt bijna elke denkbare yogarichting, vooral in grote steden. Vraag jezelf af waarom je met yoga wilt beginnen en welke criteria voor jou belangrijk zijn.
droomvillas bali
Yoga weldadig voor lichaam en geest Maharishi Ayurveda.
De ziener Maharishi Patanjali heeft vervolgens het yogasysteem, de yogafilosofie, in treffende aforismen verdeeld in vier hoofdstukken, de yoga sutra's. Daarin beschrijft hij ook de acht stadia van yoga om de yogastaat op elk vlak van het leven te bereiken van het buitenste naar het binnenste, ashtanga yoga genoemd.
oefeningen
Yoga Magazine en Yogatv: álles over yoga vind je hier.
Deze houding herinnert je eraan dat je jezelf kunt uitdagen, maar ook moet kunnen stoppen. Yogaoefeningen voor thuiswerkers? Zo voorkom je klachten! docent Hatha yoga en yogatherapie Saskia Grootegoed geeft advies. Bekijk alle artikelen. Het nieuwe Yoga Magazine Online Yoga Retraite is er!
rotterdam
Home VYN.
Erkende bijscholingen en specialisaties. Verdiepingsweekend De vier levensvrienden. Yoga Nidra Teacher Training 21/'22.' Als erkend yogadocent en lid van de VYN kun je hier inloggen voor extra informatie, voor het toevoegen van je bijscholingspunten en het bijwerken van je persoonlijke gegevens.
Virtuele Yoga Bikramyoga. Download_on_the_App_Store_Badge_NL_RGB_blk_100317.
We zijn dan ook trots om de virtuele yoga school aan te kondigen, als een aanvulling op ons yoga lesprogramma, zelfs als de school straks weer open gaat. Wat is het? Dagelijks live virtuele lessen nu nog 1 per dag.
Yoga FemmeGym.
Hierbij wordt een combinatie gemaakt tussen ademhalingstechnieken en lichaamsoefeningen. Restorative yoga is een vorm van yoga waarbij we ondersteund door props langere tijd in een houding blijven zodat we zonder enige inspanning totale ontspanning kunnen ervaren. Kundalini Yoga is de Yoga van het bewustzijn.
Home.
Daarnaast bieden we op maat yoga aan voor bedrijven. Jolanda de Ruijter Yoga is Yoga Elshout. is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland. Naar het rooster Momoyoga. Copyright Yoga is Yoga Alle rechten voorbehouden. Wat is yoga. Yoga met Parkinson.
Yoga You.
06 2324 9909 info@yogaandyou.nl. Easy yoga flow. Yin Yang Yoga. Yoga op het werk. Aanmelden/tijden voor lessen. De studio te huur. Voor, tijdens en na de les. Voordelen Yoga You. Sfeervolle studio in een rustige omgeving. Gezellig en kleinschalig. Geen langdurig abonnement.
Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte.
Bronkhorstlaan 10, gebouw 54 3723 MB Bilthoven Nederland 31 030 229 27 44 secretariaat@yoga-saswitha.nl. Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte en ontvang regelmatig een update over bijzondere cursussen, extra workshops en het laatste nieuws.
Hatha Yoga.
Haar Power Yoga is een op fitnessgebaseerde uitoefening van Vinyasa, waarbij de beweging synchroon wordt uitgevoegd met de beweging. Astrid Bontenbal volgde een interne yoga-opleiding bij het Body Mind-centrum Merlijn en bekwaamde zich in onder andere Power Yoga, Hatha Yoga en Sivananda Yoga.

Contacteer ons