Meer resultaten voor yoga

 
yoga
Yoga voor Iedereen! evaYoga.
Yoga voor Iedereen! Yoga is een goede en eenvoudige manier om uit je hoofd weer in je lichaam te komen. De oefeningen helpen je om drukke gedachten en de rompslomp van de alledag los te laten en weer tot jezelf te komen.
Equal Yoga.
We offer several different yoga classes from Equal Yin to Core Power and four levels of Equal Barre. All our power yoga classes are designed to enhance flexibility and strength combining movement, breath, and static postures. Our fixed sequences challenge both beginners and advanced yogis.
Yoga Yoga Center Karuna Leidschendam Voorschoten.
Ik ga vier keer per week naar yoga op de beide locaties en daar voel ik mij heerlijk bij. Ik beoefen voornamelijk Yin yoga en Rustige Hatha, voor mij is de traagheid van die lessen wat mij precies past. Gigi 59 jaar.
Yoga Magazine en Yogatv: álles over yoga vind je hier.
Hoofdredacteur Heleen neemt afscheid van Yoga Magazine in de Algarve. Vernieuw jezelf in vijf weken met de elementen van de natuur. Serie: zeven houdingen die helpen tegen depressie. Filosofie: Mag je als yogi van geld houden en er zelfs meer van willen?
Licht Op Yoga Eindhoven - Yoga Studio Eindhoven. Join.chat.
Welkom bij Licht op Yoga Eindhoven Licht op Yoga is een prachtige yogastudio, gelegen bij het centrum en station van Eindhoven, voor verschillende vormen en niveaus van Yoga. Licht op Yoga. Voel je welkom voor yogalessen en ademtraining in onze 2 prachtige yogastudios in Eindhoven!
Yogamatten en accessoires - Super voordelig - Superyoga.nl.
Superyoga.nl is een yoga winkel die kwaliteitsproducten biedt van de beste merken uit Nederland, Europa en de Verenigde Staten. Onze yoga producten gaan jarenlang mee en stimuleren een gezonde lifestyle. Vind je geschikte yoga mat, yoga handdoek, yoga tas, yoga riem, yoga blok, yoga sokken, yoga deken, bolster of meditatiekussen in het ruime assortiment aan producten.
Wanderlust Yoga Essentiële oliën Workshops Webshop - Choose to shine!
Yoga zorgt voor meer rust en ruimte in je hoofd en laat je ervaren dat alles goed is zoals het is. Vanuit die ontspannen basis maak je authentieke re keuzes. Keuzes die je dichter bij jezelf brengen, zodat je gaat doen waar JIJ écht gelukkig van wordt! Ben jij klaar om de stap te zetten naar een bewuster leven? Dat verdien je en ik help je er met liefde bij. Choose to shine! food for thought. Awareness is like the sun. When it shines on things, they are transformed. Thich Nhat Hanh. wanderlust yoga tribe. Wat anderen zeggen. Janna geeft gevarieerde lessen met veel passie en betrokkenheid. Er is persoonlijke aandacht voor iedereen. Wanderlust Yoga Arnhem.
Home Samsara Yoga Docentenopleiding Samsara Yoga Opleiding.
Begin oktober start de nieuwe opleiding. Er zijn nog enkele plaatsen. Voor vragen neem contact op met Romanie@samsara.nl. De open dagen.: Informatie naar aanleiding van corona. Samsara Yoga Docentenopleiding. Korte Haven 125. 3111 BH Schiedam. Powered by Studio van Zwet.
Yoga Academie Start een Yoga-opleiding bij AALO.nl AALO opleidingen.
AALO Yoga Academie is internationaal erkend door de Yoga Alliance. Kies je voor een yoga opleiding bij AALO? Dan ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit. Ook biedt de Yoga Academie verschillende 200-uurs Yoga Teacher Trainingen aan YTT, zoals de 200-uurs Yin/Yang opleiding, de 200-uurs Yin opleiding en de 200-uurs Yang opleiding.
Yoga en Pilates in Zwolle bij Yoga You - Burgemeester van Roijensingel 10.
Hieronder helpen we je wegwijs om tebeginnen met Yoga of Pilates bij Yoga You in Zwolle, in het kiezen van een les en hoe het werkt in de studio. Welke les is geschikt als je nog nooit aan Yoga en/of Pilates hebt.
Thriveyoga Yogaschool amsterdam.
Kom thuis bij Thrive Yoga. Dé persoonlijke yogaschool van Amsterdam Oost. In onze drie knusse yogastudios in Zeeburg Java eiland, Oost Indisch buurt en IJburg bieden we jou een veilige plek om even helemaal tot jezelf te komen met een groot aanbod yoga en pilates lessen.

Contacteer ons